De wijzigingen van de laser pointer

Echter, voor de prijs, ik geloof nog steeds dat het een goede waarde als je het niet erg de extra stappen die u moet nemen om het werkend te krijgen.

Disclaimer: The article below has been contributed by the event promoter or somebody representing the event promoter. As such we take no responsibility for accuracy of the content and any views expressed are not necessarily those of Skiddle or our staff.

Date published: 22nd Nov 2017

Ik heb een laser pointer van de beste winkel. Dit ding is vuilnis. De batterijen "soort" fit---en het werkt met 3 of 4. Ik kan niet sluiten van de breuk met dit ding Chambered-en als het niet is Chambered het is niet van plan te strak en fit als een kogel zou. Het andere wat ik merkte, lijkt het altijd te streven naar rechts ongeveer 1 "(in mijn bereik) en 1" naar beneden. Het lijkt mij ik moet in staat zijn om de laser stip te vinden op een muur of target en mijn bezienswaardigheden/Scope aan te passen aan die stip-maar ik kan het niet. Ik heb het gevoel dat er een rare reflectie of een ander probleem---en terwijl we op dat onderwerp, de stip die naar buiten komt is niet een gerichte stip-het is meer een halve maan vorm-als een kwart Moon. Zodra ik eindelijk in staat was om de dot te zien op ongeveer 25-40 meter, (je het niet zien op 100---geen enkele manier-zelfs niet in het donker), ik zag het in.

Ik las de Review en meteen in contact met mij. Ik besefte dat dit moet worden wat er gebeurd met mijn eerste, dus toen ik mijn vervanger ontvangen, ik geplakt de batterijen samen als anderen hadden gedaan. Het werkte perfect. De laser lijkt goed gecentreerd in de kamer, en na het plaatsen van het meerdere keren, zag ik geen duidelijk verschil in de POI. Ik moet erop wijzen dat dit ontwerpfout creŽert een onnodige gedoe om een workaround te creŽren. Het zou correct zonder enige wijzigingen moeten werken.

Haalde het uit het pakket, de batterijen geplaatst en de laser aanwijzer kwam recht op en zag er goed uit. Blijkbaar is de kracht van de bout sluiten brak de laser omdat het gestopt met werken. Ik uitgeworpen het licht en probeerde alles om het te laten werken weer. Het was leuk om te zien een bedrijf staan achter hun producten. Voor de prijs, was ik niet veel verwacht van deze Boresight. Ik was dan in staat om de rode stip meer aan te passen bijna precies op punt met de laser richtkijker. Ik gebruikte het tijdens de dag zodat om het even wat meer dan 25 werven het een weinig verloren werd. Ik was in staat om de optiek rode stip te trekken in een heel beetje net uit te kijken naar de grond en het vergelijken van de groene stip met de optische stip.

Ik rommelde met de laser pointer voor het moment, terwijl op doel en vond dat er genoeg ruimte om de laser richtkijker te verplaatsen in ongeveer een 8 RADIUS rond mijn rode stip @ 25 meter. Over het algemeen niet slecht, maar ik zou aanraden de uitgaven een beetje meer voor een betere kwaliteit als u van plan over het gebruik van het meer dan eens. De eerste keer dat het werkte zoals bedoeld. Het was krachtig en zichtbaar en geen problemen. Ik zet de batterijen in de achteruit om ze te houden met de laser en geen afvalstroom. De tweede keer dat ik het gebruikte en de lente binnen voor de batterijen werden gebogen en het maken van contact met de muur, waardoor het niet te functioneren. Ik heb een ster toegevoegd om de verkoper enige erkenning te geven. Na mijn review hieronder, ze contact met me op en stuurde een vervanging van mijn eerste toestel gewoon niet zou line-up. Echter, het tweede apparaat dat ik heb ontvangen werkte op dezelfde manier als de eerste. Op dit punt heb ik opgegeven op het product. Het zit niet goed, maar zal waarschijnlijk krijg je op papier. Dus, als dat is alles wat je moet weten ga dan voor.

Ik hou van deze laser boring gezicht. Ik heb gelezen tegenstrijdige beoordelingen over het ontwerp van dit product, maar hier is wat ik ervaren. De batterijen vast komen te zitten in de behuizing van het product, dat is een belangrijk probleem, want er is geen aan/uit-schakelaar, dus je moet ze te verwijderen na elk gebruik. Sommige andere recensenten beweerden dat de binnenkant van de behuizing elektrisch is geÔsoleerd, maar het product dat ik kreeg was niet.

Update: Ik keerde dit punt terug en ontving veelvoudige e-mail van de verkoper proberend om me te overtuigen om mijn overzicht te veranderen. Ik wist niet en, na meer dan een maand, ik ben nog steeds wachten op mijn restitutie. Deze 5000mW laser pointer is zeer krachtig en was gemakkelijk tot nul een scope of bezienswaardigheden, zelfs op 100 meter. Geen reflecterende doel was nodig. De 4e batterij zal u terugvorderen van dimmen en u waarschuwen dat u nodig hebt om vervangingen te bestellen. De behuizing is een beetje zacht en kon zijn meer taps toelopend om jam te voorkomen. Bullets jam minder omdat de scherpe tips niet vangen het vat rand.

5000mW laser pointer

Ik heb een pistool met een Bushnell rode en groene stip zicht, een 45-graden laser aan de linkerkant van mijn gezicht, en een 5000mW blauwe laser pointer gemonteerd onder het vat aan de voorkant van de handgreep. Te zetten in de rode stip boring gezicht in het vat is niet gemakkelijk en als je langer dan 4 minuten van de batterij te nemen in het vat, het is zo Dim je niet zien. Ik zal het aan iemand zonder een Scope geven. Ik zet hem in, sloeg het huis van de schending van de SW 223 M&P geweer, en voila, had mijn ACOG Scope Setup in minuten. Het enige nadeel van het ontwerp is dat er geen manier om de laser uit te schakelen, tenzij u de end-Cap. Alle 1-sterren beoordelingen zijn zeer vergelijkbaar met de mijne-dus ik denk dat het ofwel een geval waar je een goede-of je krijgt een slechte-en de kwaliteitscontrole van het bedrijf is niet goed.

http://gpin.com/pin/15553/sterkste-10000mw-blauwe-laserpen

http://jensen-roz-blog.logdown.com/posts/777238-de-laserpen-in-alle-velden-van-de-werken

Tickets are no longer available for this event