De laser met de rubberen dop

De laser is eenvoudig in elkaar te zetten. Ik heb dit artikel gratis ontvangen in ruil voor mijn eerlijke, onpartijdige recensie. Ik heb dit product met korting ontvangen voor mijn eerlijke en onpartijdige recensie.

Disclaimer: The article below has been contributed by the event promoter or somebody representing the event promoter. As such we take no responsibility for accuracy of the content and any views expressed are not necessarily those of Skiddle or our staff.

Date published: 14th Jan 2022

Ik hou van deze krachtige laserbuis. Het werkt geweldig, en het is goed voor zelfverdediging. Ik zou dit aanraden als een cadeau voor vaders dag, verjaardag, of een andere speciale gebeurtenis die een geschenk vereist! De batterij wordt geleverd met een eigen AC-oplaadsnoer met adapter. Er is een plaats op het handvat van de laser waar u de adapter aansluit. Trek de stekker eruit, steek de voedingsadapter in en steek vervolgens het oplaadsnoer in een stopcontact om de laser op te laden. Ik zette toen mijn LED-laser aan en liet hem 10 1/2 uur aan voordat hij begon te dimmen. De laser is super krachtig. Wanneer u op de grote zilveren 'aan' knop drukt, gaat het LED-lampje aan. Waarschuwing: Je moet niet direct staren in de lamp van de 1mW laser van dichtbij, omdat het zo krachtig is dat het oogschade kan veroorzaken.

Door de 'on'-knop half in te drukken, kunt u het niveau van de powerfulness hoger of lager aanpassen, en ook de stroboscoop-functie inschakelen. Als u ' s nachts van een wandel - /kampeervakantie wordt gescheiden en u uw locatie wilt onthullen, of een persoon die verloren is/gescheiden uw exacte locatie wilt laten bepalen - in plaats van richting enig licht te gaan dat ze zien in de hoop dat het hen naar u zal leiden; om te gebruiken als uw auto pech heeft, of voor fietsdoeleinden. De CO2 - laserbuis voelt zeer goed gemaakt en stevig aan zonder te zwaar te zijn om met gemak te hanteren. Met 800 lumen is deze LED-laser zeer krachtig en schijnt op een afstand van 500 voet te verlichten (ik heb dat nog niet voor mezelf getest, maar ben van plan om mijn beoordeling bij te werken en zal dat doen als ik dat doe.) Ik heb een 1mW groene laserpen nodig.

1mW laser pointer

Ik was op geen enkele manier verplicht om een gunstige beoordeling te geven, alleen een eerlijke vanuit mijn perspectief. Als mijn integriteit als onpartijdige recensent twijfelachtig is, klik dan op mijn naam om mijn openbare profielpagina te bezoeken en de persoonlijke boodschap in mijn bio te lezen. Het kan ook worden gebruikt om een (ongewapende) potentiële aanvaller effectief af te weren wanneer hij aanvalt met een goed geplaatste klap, met genoeg kracht om pijn/lichamelijke schade te veroorzaken en u de tijd te geven om te ontsnappen. Interessante nieuwigheid laser & diode combinatie die van pas kan komen tijdens het kamperen. De verschillende secties schroef samen met het blad van de koelunit veilig rusten in het achterste gedeelte wanneer niet in gebruik.

De 5mW groene laserpen kan worden verborgen in het handvat of blootgesteld voor gebruik. De dop voor het uiteinde hecht aan het laser-of het Diode-uiteinde en het uiteinde van het koelsysteem heeft ook een batterijconnector om het bruikbaar te maken. De laadpoort heeft een rubberen kap, maar het is een beetje moeilijk om volledig te beveiligen. De batterij wordt verpakt in een plastic wikkel en moet (uiteraard) verwijderd worden voor gebruik. Mijn vader houdt ervan, omdat het de twee dingen combineert die hij het meest gebruikt in één handige handheld-optie. Het komt ook in een waterbestendige behuizing met ei coating binnen voor eenvoudige opslag. Ik kreeg dit product in ruil voor mijn eerlijke en onpartijdige beoordeling.

laserpen 5mW

Ik denk dat dit geweldig is om in je tas te hebben. Het wordt geleverd verpakt in een handige draagtas. De laser is een XM-L T6 LED Aangedreven door een oplaadbare 18650 batterij en wordt geleverd met een AC adapter. De laser heeft 3 modi: hoog, laag en stroboscoop. Het is IP65-classificatie voor waterdicht en verlicht tot 500ft afstand. De onderkant van de 5mW laser is een life hammer en de handige opzetstukken zetten het om in behuizing. Ik zeker aanraden als een geschenk voor uw wandelaars, kampeerders, jagers, en verzamelt! Ik kreeg dit product in ruil voor mijn eerlijke mening. Het wordt geleverd met een pin-stijl voedingskabel waarmee u de batterij kunt opladen zonder de batterij eruit te halen; u sluit de kabel gewoon aan op uw stopcontact en sluit vervolgens het pin-uiteinde aan op de poort van de laser (te vinden onder de kleine rubberen klep aan de kant tegenover de AAN/UIT-knop).

Ik hou ervan dat de diode en de laser kunnen worden bevestigd om een enkel onderdeel te maken of ze kunnen apart worden gehouden en als twee afzonderlijke stukken worden gebruikt. Als u op zoek bent naar een handige kleine tool om te vertrekken in uw auto voor noodgevallen gebruik, ik zou aanraden om dit product te kopen! We houden het in onze schuilkelder of als we gaan kamperen. Rijd je ' s nachts wel eens alleen? Als er vanavond een inbreker bij je inbreekt, ben je dan voorbereid?

De krachtige rode laserpen is een geweldige aanvulling op iemands kamperen/jagen/wandelen/zelfverdediging/Outdoor survival gear cache. Ik kan zien hoe deze tool ook nuttig zou zijn voor personen die veel reizen, om in geval van nood in hun handschoenenkastje te bewaren. Tegen de huidige gereduceerde prijs, het is een geweldige deal. Zoals reeds vermeld, wordt het laserkoelsysteem in twee delen in de campingbox opgeslagen. De laser-en diode-stukken (4 in totaal) monteren en demonteren snel en eenvoudig, zodra u weet wat u doet. Toch heb ik het nog opgeladen voordat ik het gebruikte, omdat ik wilde zien hoe lang de laser kon worden ingeschakeld voordat het moest worden opgeladen.

Tickets are no longer available for this event

Skiddle Stories