logo
gigs

De laser met de rubberen dop

De laser is eenvoudig in elkaar te zetten. Ik heb dit artikel gratis ontvangen in ruil voor mijn eerlijke, onpartijdige recensie.

Saturday 17th May 2025
10:00pm til 4:00am (Last entry 5:30am)
Minimum Age
18+

Saturday 17th May 2025
10:00pm til 4:00am (Last entry 5:30am)
Minimum Age
18+

De laser met de rubberen dop

Buy Tickets


De laser met de rubberen dop


About

https://www.laserkopen.com/c-40_99-p-9915.html

Ik hou van deze krachtige laserbuis. Het werkt geweldig, en het is goed voor zelfverdediging. Ik zou dit aanraden als een cadeau voor vaders dag, verjaardag, of een andere speciale gebeurtenis die een geschenk vereist! De batterij wordt geleverd met een eigen AC-oplaadsnoer met adapter. Er is een plaats op het handvat van de laser waar u de adapter aansluit. Trek de stekker eruit, steek de voedingsadapter in en steek vervolgens het oplaadsnoer in een stopcontact om de laser op te laden. Ik zette toen mijn LED-laser aan en liet hem 10 1/2 uur aan voordat hij begon te dimmen. De laser is super krachtig. Wanneer u op de grote zilveren 'aan' knop drukt, gaat het LED-lampje aan. Waarschuwing: Je moet niet direct staren in de lamp van de 1mW laser van dichtbij, omdat het zo krachtig is dat het oogschade kan veroorzaken.

Door de 'on'-knop half in te drukken, kunt u het niveau van de powerfulness hoger of lager aanpassen, en ook de stroboscoop-functie inschakelen. Als u ' s nachts van een wandel - /kampeervakantie wordt gescheiden en u uw locatie wilt onthullen, of een persoon die verloren is/gescheiden uw exacte locatie wilt laten bepalen - in plaats van richting enig licht te gaan dat ze zien in de hoop dat het hen naar u zal leiden; om te gebruiken als uw auto pech heeft, of voor fietsdoeleinden. De CO2 - laserbuis voelt zeer goed gemaakt en stevig aan zonder te zwaar te zijn om met gemak te hanteren. Met 800 lumen is deze LED-laser zeer krachtig en schijnt op een afstand van 500 voet te verlichten (ik heb dat nog niet voor mezelf getest, maar ben van plan om mijn beoordeling bij te werken en zal dat doen als ik dat doe.) Ik heb een 1mW groene laserpen nodig.

View More>

Please note: The event information above has been added by the organiser. Whilst we try to ensure all details are up-to-date we do not make any warranty or representation as to the accuracy or completeness of the information shown.


Nearby Accommodation

Venue Address

2 Lordship Lane, London, SE22 8HN

Useful Links

Please note: locations are plotted on this map by their postcode so may not be precise. We advise you to contact the venue if you need exact directions!


Recommended Events

Vivaldi's Four Seasons by Candlelight - Multiple Dates at St Giles In The Fields Church
Vivaldi's Four Seasons by Candlelight - Multiple DatesSat 27th Apr6:00 pm - 7:00 pmSt Giles In The Fields Church, London
Hidden Literature & National Trust Say Sutt'n Open Mic at Sutton House
Hidden Literature & National Trust Say Sutt'n Open MicSun 5th May12:30 pm - 3:00 pmSutton House, London
Romantic Cello by Candlelight - 17th May, London at St George's
Romantic Cello by Candlelight - 17th May, LondonFri 17th May7:30 pm - 9:30 pmSt George's, London
16+
Primrose Hill Workshop and Free Cleaning Event at Harriet Kelsall Bespoke Jewellery
Primrose Hill Workshop and Free Cleaning EventSat 15th Jun11:00 am - 4:00 pmHarriet Kelsall Bespoke Jewellery, Central London
Boozy Brushes, Landscape Sip and Paint Party! Leeds at Be At One Greek Street
Boozy Brushes, Landscape Sip and Paint Party! LeedsSat 22nd Jun2:00 pm - 4:00 pmBe At One Greek Street, Leeds

No Data Loaded