Het magazine van de laser

Het was meer dan 6 cm uit (naar links als ik het me goed herinner) op 25 meter.

Disclaimer: The article below has been contributed by the event promoter or somebody representing the event promoter. As such we take no responsibility for accuracy of the content and any views expressed are not necessarily those of Skiddle or our staff.

Date published: 26th Jun 2018

Alle laserpointers hebben past goed, niemand heeft gekregen vast (tot nu toe). Ze zijn veel beter dan de andere laser-apparaten, hoewel de totale kosten is een veel meer, omdat ze zijn munitie kaliber specifiek. Daar heb ik geen enkele manier mogelijk is om te zien in het licht en het deed me geen goed in het bereik. Geweldig idee en ik wou dat het werkte, maar volledig mislukt. De eerste keer dat ik bij het lichaam het invoegen en het laden via een tijdschrift, en het viel in de uitlijning. Eenvoudige chambering was genoeg om knock-out in de war. Met mijn geweer (een Tavor), de enige manier om te zorgen dat de groene laser wordt in de module is op te laden via een mag. Ook zijn er geen aanwijzingen zijn opgenomen over het juiste gebruik. Snelle waarneming in, zonder tussenkomst van 5 dozen met munitie. Ik kocht deze manier van denken zou ik sla een paar kogels door het gebruik van deze.

Bovendien, met de vaste voorkant bezienswaardigheden, de rode stip is geblokkeerd door de post. Als ik iemand om ter plaatse de laser terwijl ik me concentreren op mijn zinnen zal ik gebruik maken van dit weer, het is een stuk sneller dicht. Er is een kapje dat de schroeven aan de achterkant te houden van de batterijen in, maar het is niet nodig dat het glb in te schakelen, dus net iets losdraaien van die dop om het uit te zetten werkt niet. Dus wanneer niet in gebruik, je hebt te verwijderen die kleine batterijen en bewaar ze ergens. U de batterijen te verwijderen, als dit is gedaan omdat er geen uit-schakelaar, maar het wordt geleverd met een klein tasje om alles in stand houden. Ik leg de batterijen in, zet het in de module, en begon te klikken op de torentjes. Op basis van andere beoordelingen, kreeg ik extra accu ' s, gelukkig. Ik denk dat ik ongeveer 15 minuten van de levensduur van de batterij, dan is de laser licht begonnen te verliezen van de intensiteit en maakt het vrijwel nutteloos voor het doen van zelfs nul op 25m.

Een paar klikken op de scope om kleine aanpassingen te maken en ik was zo strak met mijn patroon rond het centrum target cirkel als ik ooit zal worden. Echter, in tegenstelling tot de andere groene laserpennen, deze heeft een probleem en dat geeft je pauze: Het past te strak in de module en zal niet komen. Het moet iets te groot, en als zodanig gevangen wordt. Mijn geweer (EEN SIG516) heeft een standaard 5.56 NAVO-kamer, en alle rondes, waaronder snap caps, uitwerpen zonder een probleem. Echter, de laserpen blijft in de nauwsluitende. Ik moest voor de reiniging staaf en druk het uit het vat. Niet een cruciaal probleem, maar niet iets dat moet gebeuren.

Natuurlijk, met deze module geladen laserpennen, er is ook de mogelijkheid voor hen om te worden verkeerd buiten het midden-as. De sleutel is het vinden van een merk dat een maatregel van de controle van de kwaliteit, zodat u niet vastzitten aan deze problemen. Ik lees veel beoordelingen alvorens te beslissen over de laser. Het was echter duidelijk uit het lezen van de beoordelingen dat als de prijzen omlaag gegaan, zo ook de controle van de kwaliteit. Ik vond de groene laserpen met de instelbare focus, die geld bespaart door je de mogelijkheid om het te gebruiken voor verschillende kalibers. De klein kaliber (9mm, 7.62 mm, .223) komt met twee AG5 batterijen terwijl de 12 meter kwam met drie AG13 (LR44) batterijen. De tabel bevat een lijst met alle namen voor elke batterij, hun afmetingen en hun mAh vermogen. Merk op hoe de zilver-oxide batterijen bevatten 1-1/2 tot en met twee keer zoveel energie als de alkaline batterijen.

Dus de sleutel is om uit te gaan en voor zilver-oxide batterijen, grootte SG5 voor de krachtige lasers. En u hoeft niet naar de dichtstbijzijnde store, want dat kost je een arm en een been. Vergeet niet om te krijgen sommige zilver-oxide batterijen tegelijkertijd online bent u aan deze dingen. Mijn eerste reactie was dat dit een slecht product. Toen herinnerde ik me de zilver-oxide batterijen die ik had gekregen. Later, toen deze set van zilver batterijen ten slotte droeg naar beneden, de laser licht vervaagde weer. De grotere accu ' s voor de 200mW groene laserpen werkte redelijk goed en zijn nog steeds werkzaam als van dit schrijven. Met een paar SG5 zilver-oxide batterijen, ik was in staat om het aanpassen van de bezienswaardigheden voor ongeveer vier geweren, elk neemt ongeveer 5-10 minuten. Ik had moeite om op mijn doel via de reflex sight ik probeerde op nul in. De constructie is stevig, ruw en stoer. Het moet een vijf-sterren product.

laserpen 200mW

Ik weet mijn gezicht in de ouderwetse manier uur waren we groeperen in over een 2-inch cirkel en plaats deze weer in te zien hoe goed aangepast aan het nulpunt reflex sight, en ze waren vrij ver weg (waarschijnlijk ongeveer 6 centimeter van de op het doel verschil weer). Ik denk dat je beter af zou zijn en het overslaan van de 200mW laserpen en nul is het vizier op de ouderwetse manier. Ik knocked een ster voor de vreselijke levensduur van de batterij. De laser is het soort dat je de stok in de bek einde van het wapen, uitgerust met een prieel afgestemd op het vat grootte. Had ik dit geweten voordat ik hem kocht, ik zou hebben gekeken in een ander product. Ik ben dan ook van plan om het te houden, omdat het wel werkt, maar ik zou adviseren iedereen die op zoek om het te beschouwen andere producten als eerste.

http://laserkopen.blogghy.com/

http://www.web15416.editorweb.es

Tickets are no longer available for this event